Sony Xperia 5 IV screenprotector s


4 Producten

Sony Xperia 5 IV scherm- en camerabeschermers te koop bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie films en gehard glas voor het scherm en de achtercamera. Profiteer van onze lage prijzen en kortingen op alle modellen. Je vindt dunne, ultrabestendige screenprotectors die eenvoudig te installeren zijn en geen sporen achterlaten als je ze verwijdert.

Sony Xperia 5 IV scherm- en camerabeschermers te koop bij Dealy

Onze screenprotectors zijn exclusief gemaakt voor mobiele telefoons. Je vindt hier beschermers van folie en van gehard glas. De films onderscheiden zich door hun dunheid en het geharde glas is anti-explosie en anti-UV. Je voorkomt interne breuken en krassen die de leesbaarheid van het scherm kunnen verminderen. Interactiviteit met applicaties zal optimaal zijn. Je zult ze snel vergeten en optimaal van je telefoon kunnen genieten.

Een beschermende lens van gehard glas voor de camera

Wij bieden een beschermlens van gehard glas voor de achtercamera van de Sony Xperia 5 IV. De lens is ultradun en HD en beschermt het glas en de lenzen bij een botsing. De sensoren worden niet beschadigd of bekrast en je voorkomt dat er stof ophoopt. Deze ultraheldere lens heeft geen invloed op de kwaliteit van foto's en video's. Het zal de bescherming van je Sony Xperia 5 IV optimaliseren.

Uw Dealy service

Dealy draait niet alleen om lage prijzen. Het is ook een gebruiksvriendelijke en veilige website. We stellen onze klantenservice ook telefonisch en per sms tot je beschikking. We kunnen je helpen met je zoektocht en je bestellingen volgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u een aantal zeer interessante artikelen. Veel plezier bij je bezoek!