Xiaomi 12 Pro Hoesjes


60 Producten

Dealy : een uitzonderlijke selectie laaggeprijsde hoesjes en cases voor de Xiaomi 12T Pro

Profiteer van de lage prijzen van Dealy voor Xiaomi 12T Pro hoesjes en cases. Ze zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons en zorgen ervoor dat je je smartphone in alle vrijheid kunt gebruiken. De hoesjes zijn ontworpen rond een zeer bestendig siliconen hoesje dat je mobiele telefoon vasthoudt en beschermt. De hoes van imitatieleer of echt leer biedt een tweede beschermingslaag. Je Xiaomi is volledig beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Hij blijft lang onberispelijk en je bespaart jezelf een hoop gedoe zoals breuken, barsten en ongelukken.

Onze hoesjes kunnen gebruikt worden als portemonnee, met openingen aan de binnenkant voor pasjes, geld of kleine documenten. Sommige hebben een verwijderbaar koord . De hoesjes kunnen worden ingeklapt om als handsfree houder te dienen, zodat je bijvoorbeeld veilig films of video's kunt kijken. Ontdek onze selectie hoesjes die je volledige tevredenheid geven op het gebied van veiligheid en ergonomie.

Hoesjes om je Xiaomi te personaliseren

We verkopen ultrasterke hoesjes die dun en heel licht zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat je de hoes kunt kiezen die het beste bij je past. Je vindt bij ons hoesjes van echt leer of imitatieleer van hoge kwaliteit. Je zult dol zijn op de lycheestructuur, gespleten nappaleer, vintage of geweven design. We hebben verschillende sluitingen: drukknoop, vintage klinknagel, riem, flip cover. Ontdek elke kleur. Ze zijn allemaal verschillend van etui tot etui.

We bieden ook fantasiehoesjes met motieven. Ze zijn versierd met dieren, bloemen of monumenten. De "blijf van mijn telefoon af"-hoesjes geven een leuke touch en het hoesje met luipaardveleffect blijft een klassieker. We zijn er dol op!

Of het nu voor jezelf is of als cadeau, je profiteert van ons eerlijke prijsbeleid. Geniet van je bezoek.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om je te helpen. Onze website zou je alle antwoorden moeten geven die je nodig hebt, maar we helpen je graag als je dat nodig hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar. Aarzel niet om ons te bellen, sms'en of e-mailen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok.