iPhone 13 Pro Max screenprotectors


6 Producten

Screen protectors en lenzen voor iPhone 13 Pro Max zijn bij Dealy met korting

Geniet van Dealy kortingen op exclusieve screenprotectors en lenzen voor de iPhone 13 Pro Max. Schermbeschermers beginnen vanaf £3.99 en lensbeschermers zijn slechts £5.99. Onze getemperde schermfolies en lenzen zijn zeer dun en weerbestendig. Ze zullen gemakkelijk passen en zullen niet op het glas bubbelen. De getemperde glazen zijn ultradun en passen perfect bij de telefoon. Ze beschermen het scherm volledig tegen krassen, vlekken en stof. De glazen zijn explosie- en UV-bestendig. Uw scherm blijft zo goed als nieuw en u zult snel vergeten dat het door de folie is beveiligd. Interactiviteit zal optimaal zijn met toepassingen en gevoeligheid zal hetzelfde blijven.

.

Een iPhone lens beschermfolie

Wij bieden een lensbeschermer van gehard glas aan om op uw iPhone 13 Pro Max fotoblokglas te installeren. Ultra dun, het installeert gemakkelijk en zal transparant zijn. Het is HD, ultra helder en zeer goed bestand tegen schokken en krassen. U kunt met een gerust hart video-opnamen maken en veilig genieten van de filmmodus. De lenzen blijven als nieuw en u kunt volop genieten van uw telefoon.

.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en zitten op sociale netwerken

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen uw bestellingen zo snel mogelijk kunnen opvolgen. We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.