iPhone 13 Pro Max Hoesjes


81 Producten

Dealy: premium covers en hoesjes voor de iPhone 13 Pro Max tegen lage prijzen

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de iPhone 13 Pro Max tegen ongelooflijk lage prijzen. Onze slanke, ultra duurzame hoesjes beginnen bij slechts € 6,99. De hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de telefoon vast te houden en vast te zetten rond de achterkant en de randen. De hoes biedt een extra laag bescherming. Het beveiligt de hele telefoon en biedt tegelijkertijd handige en prettige gebruiksmogelijkheden voor dagelijks gebruik. De iPhone 13 Pro Max zal veilig zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en de smartphone blijft lang als nieuw. Wij raden aan het scherm te beschermen, omdat u niet veilig bent voor een val wanneer u de telefoon gebruikt met de klep open of handsfree. De etuis fungeren als portefeuilles met openingenaan de binnenkant voor pasjes en geld. Sommige worden geleverd met een handige afneembare riem om met de hand te dragen.

.

Hoge kwaliteit covers en hoesjes voor een premium telefoon

Bij Dealy vindt u alle bescherming die u zoekt. Ze zijn dun en zeer weerbestendig. U vindt er monochroom lederen of kunstlederen hoesjes die klassiek en multifunctioneel zijn. Ze zijn er in een verscheidenheid van kleuren en tinten. Aarzel niet om ze allemaal te bekijken. U zult onderscheidende en elegante materialen vinden. Wij verkopen hoesjes met klassiek ledereffect, lychee- of nappaleerstijl, echt splitleder, vintage-stijl of glanzend. U kunt kiezen voor hoesjes met een manuele magneetsluiting of rechtstreeks in de klep geïntegreerd. Deze worden flip covers genoemd. U vindt er ook deftige covers met dieren (panda's, honden, katten, tijgers, leeuwen, wolven, luipaarden), planten (bloemen, mandala's, bomen, bossen), glitter- of marmerstijl, met gepersonaliseerde versieringen. Wij bieden een aantal zakelijke stijl covers met tal van kaarthouders. Sommige hebben een zakje met rits voor kleingeld of accessoires. Profiteer van onze kortingen om meerdere covers te kopen voor de prijs van één van onze concurrenten.

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen als u

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65 om uw bestellingen te volgen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen ("contacteer ons" sectie). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.