OnePlus 9 Pro screenprotectors


4 Producten

Beveilig het scherm en de foto-eenheid van uw OnePlus 9 Pro met korting bij Dealy

Bescherm het scherm en de fotomodule van uw OnePlus 9 Pro met korting bij Dealy. Ons aanbod van screenprotectorsen gehard glas is het meest serieuze op de markt en het meest economisch. Wij selecteren beschermingen die voldoen aan de veiligheidsnormen die u mag verwachten. Ultra bestendig, ze zijn gemakkelijk te installeren, ultra helder en HD. De screenprotectors zullen de gevoeligheid optimaliseren. De interactiviteit met toepassingen zal optimaal zijn. Zo blijft het glas lang als nieuw en is het gemakkelijker om uw smartphone met een perfect glas te verkopen. Ons gehard glas is 9H-bestendig, zodat het niet zal exploderen bij een plotselinge schok. Uw telefoon is beschermd tegen krassen, vlekken en stof. Al onze beschermingen worden aangeboden aan de beste prijzen.

Een gehard glazen bescherming voor de fotomodule

U vindt een film van gehard glas die is ontworpen om de achterste foto-eenheid van uw OnePlus 9 Pro te beveiligen. Dit voorkomt dat de lenzen versplinteren in geval van een botsing. De fotomodule wordt beschermd tegen krassen die de kwaliteit van de foto's kunnen aantasten. U kunt uw foto's en video's in alle rust en in de beste omstandigheden maken. Dankzij onze bescherming kunt u uw smartphone op een prettige manier gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de fotografische prestaties.

Dealy is elke dag open en staat op sociale netwerken

Onze klantenservice staat klaar om informatie te geven over al onze producten. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of ons een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen antwoorden ("contacteer ons" sectie). Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van ons nieuws en onze promoties.

.