Huawei Y5p Hoesjes


5 Producten

Dealy biedt al zijn Huawei Y5p hoesjes aan op dicount

Profiteer van Dealy's geweldige aanbiedingen voor Huawei Y5p hoesjes en bespaar geld. Al onze beschermers zijn exclusief ontworpen voor de telefoon. Ze zijn dun en licht en worden als een tweede huid op de gsm. Ze zijn meestal gemaakt van siliconen, plastic of hybride, met een plastic achterkant en siliconen randen (bumperachtige bescherming). U kunt kiezen voor stijf of flexibel. De openingenvoor de poorten en knoppen zijn zeer nauwkeurig, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Sommige van onze hoesjes beschermen ook de toetsen met hun coating. Hun gevoeligheid blijft intact. Uw mobiele telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Zo blijft uw gsm lang als nieuw en is hij gemakkelijker door te verkopen.

U kunt uw gsm aan uw behoeften aanpassen.

U zult in staat zijn om uw Huawei aan te passen met een ultra-resistente hoesje

.

Veiligheid hoeft geen verveling te betekenen. Bij Dealy, zoeken we naar ontwerpen die iedereen aanspreken. Er zijn allerlei soorten, zodat iedereen, volwassenen, kinderen en tieners, precies die vinden die bij hen passen. Ontdek onze klassieke hoesjes : helder met of zonder verstevigde hoeken, monochrome siliconen in vele kleuren, eenvoudige lederen of lychee stijl, Ultra Resistant en Survivor, ontworpen voor waaghalzen, zeer elegante koolstofvezels, geborstelde hoesjes en die met een ring voor handsfree ondersteuning. Wij bieden hoesjes met gekleurde achterkant van gehard glas en siliconen randen. Met hun 9H weerstand zijn ze zeer goed bestand tegen stoten en schokken. We hebben ook gloednieuwe fancy transparante covers met dieren (katten, honden, tijgers, wolven, vlinders...) en planten (bloemen en mandala's) waarvan de patronen de enige zijn die zichtbaar zijn op de telefoon. U behoudt het originele ontwerp terwijl u er uw persoonlijke toets aan geeft. Bovendien profiteert u van onze geweldige prijzen en regelmatige kortingen. Welkom in uw wereld van zeer duurzame en persoonlijke Huawei Y5p covers.

Neem dagelijks contact met ons op voor productinformatie

U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar producten en kunnen uw bestellingen volgen. Wij reageren zeer snel op schriftelijke verzoeken.