Screenprotectors iPhone SE 2


4 Producten

Ultra veilige en scherp geprijsde iPhone SE 2 screenprotectors

Ma Backcovers biedt ultra veilige en scherp geprijsde iPhone SE 2 (2020) screenprotectors. Profiteer van onze aanbiedingen en kortingen om het scherm van uw smartphone te beschermen met premium folie of gehard glas. Wij selecteren zeer dunne en gemakkelijk te installeren screenprotectors. Je zult nooit denken dat je telefoon veilig is. Onze screenprotectorsbeschermen het hele scherm tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij zullen de interactiviteit en gevoeligheid niet hinderen. Ze zijn explosie- en UV-bestendig. Je houdt het glas schoon. Het vervangen van een ruit kan zeer duur zijn en het kan gebeuren dat de ruit niet goed wordt teruggeplaatst. U riskeert interne storingen en de gevoeligheid van toepassingen kan in het gedrang komen. Door het scherm te beschermen met een folie of gehard glas kunt u ook voorkomen dat vingerafdrukken de leesbaarheid aantasten en de telefoon gladder maken. Wat stof betreft, dat zal niet snel rond de randen binnendringen.

Dealy is ook beschermingen voor de iPhone SE lens en films voor de case

Wij bieden gehard glazen beschermers voor de lens van uw telefoon. Gemakkelijk te installeren en voorkomt krassen, vlekken en stofophoping aan de randen. U zult al uw foto's, selfies en video's kunnen maken zonder bang te hoeven zijn voor schokken en vocht. We hebben ook zeer beschermende films die op de achterkant van de telefoon passen. Zij garanderen een optimale beveiliging zonder afbreuk te doen aan het design van de smartphone. Met Dealy kunt u uw mobiel precies zo inrichten als u zelf wilt, volgens uw gewoonten en levensstijl.

Kies voor onze klantendienst via e-mail, sms of telefoon

Wij staan klaar om u te adviseren over al onze screenprotectors. Onze adviseurs zullen u ook informeren over de follow-up van uw bestellingen. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en sms.