Samsung Galaxy S20 Plus Screenprotectors


5 Producten

Dealy selecteert de beste screenprotectors voor de Samsung Galaxy S20 Plus

Dealy selecteert de beste screenprotectors voor de Samsung Galaxy S20 Plus. Allemaal voor bodemprijzen, ze zijn exclusief voor de telefoon. Maar we hebben ook gehard lensglas en screenprotectorsdie de achterkant van de telefoon beveiligen. Al deze producten zijn ultra dun. Zij beveiligen de telefoon in geval van een ongeluk en voorkomen de negatieve gevolgen van slijtage en regelmatig gebruik. Ze zijn gemakkelijk te installeren, maken de S20 Plus niet dikker en zorgen ervoor dat u hem met een gerust hart kunt gebruiken. Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten, zorgen voor veiligheid en optimaliseren de prestaties van uw telefoon.

De S20 Plus is een geweldige keuze voor degenen die hun telefoon veilig willen houden.

Harde lenzen en ultradunne, ultrasterke films

Gehard glas en ultradunne, ultrasterke folies. Vertrouw de beveiliging van uw Galaxy S20 Plus toe aan My Shell. Wij bieden eersteklas bescherming tegen ongelooflijk lage prijzen. Onze films zijn eenvoudig te installeren en zullen uw telefoon beveiligen met een dun laagje bescherming. Onze geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zullen voorkomen dat het scherm versplintert in geval van een schok. Met de voor de lens ontworpen bril kunt u opnamen maken zonder bang te hoeven zijn voor schokken en krassen. Onze missie is om aan al uw behoeften te voldoen, zodat u uw telefoon precies kunt gebruiken zoals u dat wilt. Welkom in uw wereld van Samsung beschermingen.

Klantenservice

Mijn Coque-klantenservice staat tot uw beschikking voor uw Galaxy S20 Plus

Dealy klantenservice staat tot uw beschikking voor uw Galaxy S20 Plus. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen en te informeren over de status van uw bestelling.