iPhone 14 Pro Max hoesjes


137 Producten

Ontdek de iPhone 14 Pro Max collecties van Dealy

Profiteer van Dealy 's kortingsprijzen voor alle iPhone 14 Pro Max hoesjes. Al onze eersteklas beschermingen zijn laag geprijsd. We selecteren de beste modellen op de markt en vinden exclusieve beschermingen die super bestand zijn tegen de elementen. Ontdek onze laaggeprijsde modellen zodat je er meerdere kunt kopen zonder je zorgen te maken over je budget.

Topklasse, weerbestendige rompen

We bieden hoesjes van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen van hoge kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen perfect om je telefoon . Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies. Ze bieden een zeer goede grip om te voorkomen dat hij door je vingers glijdt. Er zijn hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Andere hebben een plastic achterkant en siliconen randen in bumper-stijl. Sommige hoesjes hebben meerdere beschermingslagen. Ze zijn zeer effectief bij een plotselinge botsing. Onze hoesjes beschermen de achterkant, randen, het scherm en de camera van je telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze hebben verhoogde lippen rond het scherm en de camera.

hoesjes voor alle smaken en levensstijlen

Bij Dealy hebben we een reeks hoesjes geselecteerd om je iPhone 14 Pro Max te beschermen en een persoonlijk tintje te geven. Je vindt bijvoorbeeld transparante hoesjes waarmee je het ontwerp van je telefoon kunt behouden. Discreet en slank, je kunt hoesjes kiezen met of zonder verstevigde hoeken. Onze monochrome siliconen hoesjes zijn dun en zeer goed bestand tegen de elementen. We nodigen je uit om de verschillende kleuren te ontdekken. Ze zijn dun en licht en liggen prettig in de hand dankzij de rubberen afwerking. Carbonvezel hoesjes onderscheiden zich door hun elegantie, terwijl die van imitatieleer of echt leer zeer beschermend en chique zijn. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar bescherming in zakelijke stijl. We verkopen ook ultrabestendige hoesjes met geoptimaliseerde beschermende prestaties. We ontwikkelen deze categorie hoesjes en kiezen er de beste uit. We ontwikkelen ook ons assortiment hoesjes met steunringen. Hiermee kun je je telefoon aan je vinger dragen en hem veilig en comfortabel in liggende modus gebruiken. Onze hoesjes met kaarthouders zijn ideaal voor wie een multifunctioneel accessoire wil. Sommige hoesjes hebben een kaarthouder, handsfree ondersteuning en een cameradeksel met rits. Dankzij de twee lagen siliconen en kunststof is je iPhone perfect beschermd. We bieden ook hoesjes met patronen om je smartphone een persoonlijk tintje te geven (bloemen, dieren, landschappen of pailletten...). Onze hoesjes met trekkoord zijn ideaal voor mensen die hun mobiele telefoon veilig en naar believen willen dragen.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

Bij Dealy vindt u een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk te begrijpen is. Je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen en ze worden snel geleverd. Aarzel niet om ons te bellen of een sms of e-mail te sturen (rubriek "contact opnemen"). We kunnen je helpen vinden wat je zoekt en je bestellingen bijhouden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, Tik Tok en Youtube. Op onze blog vindt u ook veel interessante, praktische artikelen over iPhone 14 Pro Max hoesjes. Veel plezier bij je bezoek!