Xiaomi 11T hoesjes


107 Producten

Dealy: ultra duurzame en goedkope hoesjes voor de Xiaomi 11T

Bij Dealy vindt u de beste rompen op de markt tegen de laagste prijzen. Ontdek ons aanbod van beschermingen verkocht vanaf slechts 4,99 €. U profiteert van onze kortingen op alle producten en u kunt uw mobiele telefoon in de beste omstandigheden beschermen. Onze covers zijn gemaakt van siliconen, hard of flexibel plastic, gehard glas of verschillende materialen (dubbele bescherming/specifieke bescherming afhankelijk van de elementen van de telefoon). Degenen met gehard glas voor de achterkant hebben siliconen voor de randen. Onze covers geven een unieke touch aan uw smartphone en zijn tegelijkertijd zeer beschermend. Zij beveiligen het in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Ze bieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. U zult volop van uw Xiaomi kunnen genieten.

Lage, ultra-duurzame hoesjes

Bij Dealy vindt u verschillende rompen, zodat iedereen precies de romp kan vinden die hij zoekt. Ze zijn allemaal scherp geprijsd. U vindt transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken die het design van de mobiel zullen behouden. Flexibele of geborstelde hoesjes van koolstofvezel geven een stijlvol tintje en zijn tegelijkertijd zeer goed bestand tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). Lederen omslagen zijn perfect voor professionals. Ze bieden een uitstekende grip. Sommige hebben een ring die dient als handsfree steun, zodat u uw video's kunt bekijken of in liggende modus kunt werken op een aangename en veilige manier. Bij nieuwere versies kunt u de smartphone ook in horizontale handsfreemodus gebruiken. U vindt er ook de "Survivor" en "Ultra Resistant" hoesjes die een dubbele bescherming hebben, afgestemd op de elementen die moeten worden beveiligd. U vindt er ook hoesjes met een kleurrijk patroon, met geometrische of marmerachtige motieven bijvoorbeeld. Wij raden u aan te kijken naar de varianten, die allemaal van elkaar verschillen. Wij raden u ook aan het scherm en de cameramodule van de telefoon te beschermen met onze beschermingen (folie of gehard glas) om breuk bij een val en krassen te voorkomen. U vindt ze tegen ongelooflijk lage prijzen. Geniet van uw bezoek aan ons!

We zijn elke dag open en zitten op sociale netwerken

Twijfel niet om ons te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. U kunt ook een e-mail sturen die u kunt vinden in de rubriek "contact". Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.