Terug naar de categorie
Zie de beschrijving

Honor Magic V3 5G 3D gebogen randbescherming van gehard glas

€ 19,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor Magic V3 5G 3D gebogen randbescherming van gehard glas
1/7

Onze IMAK screenprotector biedt een gevoelige tactiele ervaring en high-definition helderheid, terwijl het bestand is tegen krassen en schuren.
Het biedt volledige bescherming van rand tot rand, dankzij de gebogen 3D thermische buigtechnologie. Installatie is eenvoudig en zonder luchtbellen.

  • De film behoudt een hoge mate van aanraakgevoeligheid en biedt een soepele, responsieve ervaring die lijkt op het originele scherm.
  • Geniet van kristalheldere visuele ervaringen met high-definition helderheid, waarbij de levendige kleuren en scherpe details van je scherm behouden blijven
  • Gehard glasfolie is zeer goed bestand tegen krassen en schuren, waardoor het langdurig meegaat en er onberispelijk blijft uitzien
  • De schermfolie biedt volledige dekking en zorgt ervoor dat je apparaat van rand tot rand wordt beschermd tegen krassen en stoten.
  • Deze technologie zorgt voor een perfecte pasvorm voor gebogen schermen en biedt volledige schermdekking en bescherming.
  • De screenprotector wordt geleverd met bubble-free installatietechnologie, waardoor hij gemakkelijk en zonder gedoe kan worden aangebracht.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen