iPhone 14 Pro Max hoesjes


93 Producten

Ontdek Dealy 's selectie hoogwaardige hoesjes en cases voor de iPhone 14 Pro Max

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie covers en hoesjes met korting voor de iPhone 14 Pro Max. Je vindt de beste bescherming tegen de laagste prijzen op de markt. We maken een gevarieerde selectie van klephoesjes , zodat je precies de hoes kunt vinden die je zoekt. Slank en ergonomisch, ze voldoen zeker aan je behoeften.

Ultrabestendige zakken ontworpen als portefeuilles

Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de telefoon vastzet en de achterkant en randen beschermt. De flap wordt eromheen gewikkeld om de smartphone volledig te beschermen tegen de elementen. Dit geeft het twee lagen bescherming in het geval van een botsing, tegen krassen, vlekken en stof. De hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een vakje voor bankbiljetten. Dit laatste kan ook worden gebruikt als opbergvak voor briefgeld, tickets of memo's. De hoesjes kunnen worden ingeklapt tot handsfree houders die veilig en prettig in het gebruik zijn. Sommige hoesjes met klep hebben een afneembaar koordje, zodat je kunt bellen met gesloten hoesje.

Hoesjes en cases voor iedereen

Bij Dealy selecteren we verschillende hoesjes zodat iedereen precies de bescherming kan vinden die hij zoekt. Ontdek onze monochrome hoesjes in een breed scala aan kleuren. Ze zijn allemaal anders, want elke hoes heeft zijn eigen kleurenpalet. Je vindt hoesjes in zakelijke stijl van imitatieleer, nappastijl of lycheeleer die opvallen door hun elegantie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat je de hoes kunt kopen die precies bij je past. We verkopen prachtige hoesjes van echt leer of splitleer. Ze zijn dun en licht, zeer beschermend en sober. Er zijn hoesjes in flip-stijl met sluitingen die in de hoes zijn geïntegreerd. Ze kunnen snel geopend en gesloten worden. Misschien geef je de voorkeur aan een etui met een motief. Je ziet er met dieren (panda's, beren, katten, honden, wolven...), planten (bloemen, bomen, mandala's), het beroemde "Blijf van mijn telefoon af", glitter- of marmerstijl... We nodigen je uit om ze te ontdekken. Ze kunnen een geweldig gepersonaliseerd cadeau zijn. Bovendien profiteer je van onze gereduceerde prijzen en geweldige aanbiedingen voor alle iPhone 14 Pro Max hoesjes en cases. Veel plezier bij je bezoek.

Neem contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Dealy biedt niet alleen zeer lage productprijzen, maar ook een gebruiksvriendelijke website waar je in alle veiligheid door de producten kunt bladeren en je bestellingen kunt plaatsen. We leveren zo snel mogelijk. We kunnen je informeren over onze producten en je bestellingen volgen. Bel ons gewoon of stuur ons een e-mail of sms (rubriek "contact opnemen" op deze site). We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om je op de hoogte te houden van onze laatste nieuwtjes en promoties. Aarzel niet om onze blog te bekijken voor advies over bescherming en accessoires.