Schermbeschermers voor iPhone 14 Pro


6 Producten

Dealy verkoopt een exclusieve selectie scherm- en camerabeschermers voor de iPhone 14 Pro

Dealy biedt goedkope bescherming voor het scherm en de achtercamera van je iPhone 14 Pro. Profiteer van onze kortingen om jezelf naar wens uit te rusten en optimaal te genieten van de prestaties van je telefoon . Onze beschermingen zijn ontworpen en gemaakt door de beste fabrikanten en worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen.

Dunne, ultrabestendige screenprotector s

Je telefoon wordt perfect beschermd tegen de elementen met een film of gehard glas over het scherm. Onze ultradunne beschermingen zijn explosiebestendig en voorkomen dat het scherm en glas versplinteren. Het scherm en glas worden beschermd tegen stoten en krassen. De films die we aanbieden zijn eenvoudig te installeren, heel dun en ultra-transparant. Ze laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Het geharde glas is 9H-bestendig en anti-UV. Ze bedekken het hele scherm en de aanraakgevoeligheid blijft behouden. Je vindt een film met zwarte contouren die perfect past bij het ontwerp van je mobiel. Interactiviteit met applicaties zal optimaal zijn en je zult met een gerust hart van je iPhone 14 Pro kunnen genieten.

Een ultrabestendige beschermende lens voor de camera

Je kunt de achtercamera van de iPhone 14 Pro beschermen met de geharde glazen beschermlens die wij aanbieden. Hij is eenvoudig te installeren en laat geen sporen achter wanneer je hem verwijdert. Het glas en de lenzen zullen perfect beschermd zijn in geval van impact, tegen krassen, vlekken en stof. Met deze folie kun je foto's en video's maken in de best mogelijke omstandigheden, zonder de kwaliteit aan te tasten. Dankzij deze folie raken het glas en de lenzen niet beschadigd en kun je optimaal profiteren van de uitzonderlijke mogelijkheden van de camera op je iPhone 14 Pro.

Dealy , lage prijzen en klantenservice

Je kunt niet alleen profiteren van onze gebruiksvriendelijke website en voordelige prijzen, maar je kunt ook altijd contact opnemen met ons team. We geven je graag informatie over de voortgang van je bestelling en helpen je met je zoektocht . We zijn bereikbaar per telefoon, sms of e-mail. Je vindt onze contactgegevens in het gedeelte "contact opnemen". We zullen al je schriftelijke berichten zeer snel beantwoorden. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier bij je bezoek.