iPhone 14 Pro hoesjes


163 Producten

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie hoesjes voor de iPhone 14 Pro

Je iPhone 14 Pro is perfect beschermd dankzij de hoesjes van Dealy . Ze worden verkocht tegen lage prijzen en onderscheiden zich door hun dunheid en lichtheid. Ze bieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. De achterkant, randen en knoppen zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Onze beschermers zijn gemaakt van siliconen, kunststof of siliconen-kunststoflegeringen, met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Je vindt ultrabestendige hoesjes met meerdere beschermingslagen. Eenvoudig of met een steunring, ze zorgen ervoor dat je je iPhone 14 Pro in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Je telefoon blijft heel lang zo goed als nieuw, zodat je er met een gerust hart van kunt genieten. We hebben een eclectische selectie gemaakt, zodat je de hoes of hoesjes kunt kiezen die het beste bij je passen.

hoesjes die passen bij jouw behoeften en levensstijl

Bij Dealy vindt u rompen die aan al je behoeften voldoen. Aarzel niet om er verschillende te kiezen afhankelijk van je activiteiten. We verkopen transparante doppen met of zonder verstevigde hoeken en anti-vergeling. De hoesjes die we aanbieden zijn gemaakt van kunststof, siliconen of hybriden. Ze zijn dun en licht en passen perfect bij de lijnen van de iPhone 14 Pro. We breiden ons assortiment cases van koolstofvezel uit, die sober en elegant zijn. Monochrome siliconen hoesjes bieden uitstekende grip. Hoesjes van imitatieleer zijn ideaal voor wie op zoek is naar ingetogen, elegante bescherming. Je vindt hier ultrabestendige hoesjes met een standaard, kaarthouder en camerabeschermer. Ze bieden complete bescherming met een vleugje finesse. Onze fantasieschalen zijn ook zeer goed bestand tegen de elementen. Ze zijn verkrijgbaar met dieren, planten, marmer of glitter. We hebben ook de beste hoesjes met trekkoord voor de iPhone 14 Pro geselecteerd. Hiermee kun je hem onder de best mogelijke omstandigheden meenemen en tegelijkertijd beschermen. Sober of fantasievol, ze passen perfect bij je dagelijkse activiteiten.

Profiteer van de klantenservice van Dealy

Bij Dealy vindt u een gebruiksvriendelijke website. Je kunt gemakkelijk de productfiches raadplegen en je bestellingen plaatsen in de beste omstandigheden. Je ontvangt je bestellingen zo snel mogelijk en kunt gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok blijf je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en promoties.