iPhone 14 hoesjes


123 Producten

Dealy : ultrabestendige hoesjes tegen lage prijzen voor de iPhone 14

Profiteer van de lage prijzen van Dealy voor alle iPhone 14 hoesjes. Ze zijn exclusief ontworpen voor de mobiele telefoon, zijn ultrabestendig en passen perfect bij de lijnen. Ze zijn de goedkoopste op de markt en onze selectie is compleet en gevarieerd. Ontdek onze super selectie van zeer beschermende hoesjes.

Dunne, lichtgewicht en zeer resistente rompen

Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen of plastic. Sommige hebben een acryl achterkant en siliconen randen voor gerichte bescherming. Sommige hebben een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Ze hebben precieze openingen bij de poorten en knoppen (sommige bedekken de knoppen ook, terwijl de gevoeligheid behouden blijft). Je hebt dus nog steeds rechtstreeks toegang tot de functies van de telefoon . De telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Je voorkomt interne breuken, haken en schermsplinters. Al onze hoesjes hebben een verhoogde rand rond het scherm en de camera. We raden je echter aan om een folie te installeren voor optimale bescherming van de betreffende gebieden. De achterkant en randen van je iPhone 14 zullen krasvrij zijn, waardoor je de telefoon gemakkelijker kunt doorverkopen. Stof zal zich niet verzamelen rond knoppen en openingen.

Hoesjes om je iPhone 14 te personaliseren

We bieden een breed scala aan hoesjes voor je iPhone 14. Ze zijn allemaal afgestemd op jouw levensstijl. Ze zijn allemaal afgestemd op jouw levensstijl, zodat je alles uit je telefoon kunt halen. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, dus we raden je aan om er meerdere te kiezen als je verschillende activiteiten hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek hoesje voor dagelijks gebruik, of voor een hoesje voor sport of buitenactiviteiten. Je vindt transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken. Hiermee kun je het ontwerp van je mobiele telefoon behouden. We hebben een transparant anti-vergelingshoesje dat je vast zal bevallen. Je vindt monochrome, flexibele of stijve siliconen hoesjes, maar ook hoesjes van koolstofvezel of kunstleer. Klassieke Dealy bescherming! Wij houden van hoesjes van gehard glas omdat ze heerlijk in de hand liggen, schokbestendig zijn en glanzen. Misschien geef je de voorkeur aan onze hoesjes met kaarthouder of met een steunring voor handsfree gebruik van de mobiel. We hebben een aantal mooie hoesjes die je mobiel een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd optimaal beschermen. Je vindt bij ons ook hoesjes met trekkoord tegen de laagste prijzen op de markt, zodat je het leven de hele dag gemakkelijker kunt maken.

Ultrabestendige rompen van topklasse

Bij Dealy ontwikkelen we ons assortiment ultrabestendige hoesjes . We bieden beschermers met meerdere beschermingslagen die toch dun en licht zijn. Ze bieden optimale bescherming bij een plotselinge impact. Sommige hebben een praktische steunring voor handsfree gebruik. We bieden ook modellen met een cameradeksel met rits. Deze hoesjes zijn het perfecte compromis tussen design en ultrabestendige bescherming.

Profiteer van de Dealy klantenservice

Bij Dealy geniet je van een eenvoudige, gebruiksvriendelijke website. Klik op je telefoon en je vindt al onze modellen. Bestellen is eenvoudig en transacties zijn veilig. We leveren zo snel mogelijk en volgen je bestellingen graag. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Dealy heeft ook een community op Facebook, Instagram, Youtube en Tik Tok.