Vivo X60 Pro screenprotectors


2 Producten

Dealy: Vivo X60 Pro scherm en achterste fotomodule beschermers met korting

Dealy verkoopt de beste scherm en achterste fotomodule beschermers voor de Vivo X60 Pro. Een folie voor het scherm kost € 3,99 en een beschermlens van gehard glas voor de fotomodule aan de achterkant kost slechts € 5,99. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn dun en zeer resistent. Ze zullen aanvoelen als een tweede huid op het telefoonscherm. De geharde glazen zijn 9H-bestendig en beschermen het hele scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. De beschermingen zijn anti-explosie en anti-UV. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt snel met toepassingen werken. U houdt het glas lang nieuw. Het zal voor u gemakkelijker zijn om uw smartphone tegen de beste prijs te verkopen. De screenprotectorsdie wij aanbieden laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert.

Een geharde glazen beschermlens voor de Vivo X60 Pro achterste cameramodule

U vindt een beschermende lens voor de achterste foto-unit van de Vivo X60 Pro. Hij is dun en licht, kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en beschermt de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Foto's zullen onberispelijk zijn, want deze protector is HD en ultra helder.

Eenvoudig contact met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. Ons berichtensysteem staat in de "contacteer ons" sectie. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Volg ons nieuws op Facebook, Instagram en Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties en kortingen.