Huawei Mate 40 Pro screenprotectors


3 Producten

Bescherm het scherm en de cameramodule van uw Mate 40 Pro met voordelige beschermers

Dealy biedt de beste selectie van Huawei Mate 40 Pro screenprotectors op de markt. Ze zijn uiterst dun en toch zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vegen en stof. De screenprotectorsen het geharde glas zullen gemakkelijk passen. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze voorkomen glas- en schermbreuk, krassen die de waarde van de smartphone verminderen en stof in de openingen. De beschermers zullen geen problemen veroorzaken met de interactiviteit. Het aanraakgebied blijft even gevoelig en u kunt zorgeloos en met een gerust hart interactie hebben.

De fotomodule is ook beschermd

Wij raden aan om de achterste lenzen van uw Huawei Mate 40 Pro te beschermen met onze exclusieve en goedkope bescherming. Gemakkelijk te installeren, het geharde glas is zeer dun en ultra-bestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U kunt foto's nemen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de fotomodule breekt. Ultra transparant, het zal de kwaliteit van de foto's niet beïnvloeden. Je zult echt veilig zijn!

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok

Twijfel niet om ons te bellen op 09 75 18 78 18, e-mail ons of sms ons op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Door ons te volgen op sociale netwerken, wordt u op de hoogte gehouden van onze nieuwe producten en promoties.

Volg ons op sociale netwerken, wordt u op de hoogte gehouden van onze nieuwe producten en promoties.