iPad 12.9" Hoesjes (2020)


88 Producten

Ontdek een selectie van hoesjes en hoesjes voor de iPad Pro 12.9 inch (2020)

Al onze producten zijn exclusief voor de tablet. Onze hoesjes zijn ultradun en zeer licht. Ze sluiten perfect aan op de contouren en laten poorten en functies gemakkelijk toegankelijk. De cases en smart cases zijn ontworpen om de iPad veilig en beschermd te houden. Hun hoes dient als handsfree standaard. Je gebruikt de 12,9-inch iPad Pro (2020) / (A2069) (A2232) mooi in liggende modus en kunt het Apple-potlood comfortabel gebruiken. Met dergelijke beschermingen blijft uw tablet zeer lang als nieuw en voorkomt u dat hij zijn waarde verliest. Profiteer van onze geweldige tarieven en voordelige prijzen om hem aan te kleden zoals u dat wilt.

.

Koop uw iPad Pro 12.9'' (2020) tegen de beste prijzen

.

Dealy biedt een ruime keuze aan hoesjes, covers, smart cases en cases tegen voordelige prijzen. Bij het doorbladeren van onze sectie, zult u etuis en zakjes ontdekken voor iedereen. Van de chique hoes tot de sobere en elegante hoes van imitatieleer of echt leer, u vindt vast wat u zoekt. Op zoek naar functionele bescherming? Wij hebben superpraktische smart cases van imitatieleer met of zonder patroon. Door voor Dealy te kiezen, bent u er zeker van dat u alle bescherming vindt die u wenst zonder aan uw budget te denken.

Dealy

Dealy: uw klant en dienst na verkoop

Volg uw bestellingen wanneer u bij Dealy winkelt en profiteer van onze klantendienst en dienst na verkoop. Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen.