Poco F3 hoesjes


82 Producten

Dealy: exclusieve en goedkope hoesjes voor de Poco F3

Bespaar geld op Dealy hoesjes en protectors voor de Xiaomi Poco F3. Wij verkopen, vanaf slechts £4.99, ultra-sterke, dunne en lichte hoesjes. Ze passen gemakkelijk en worden als een tweede huid op de mobiel. Zij zijn gemaakt van siliconen, plastic of andere materialen, afhankelijk van de elementen die moeten worden vastgezet. U vindt bijvoorbeeld hoesjes met een acryl rug en siliconen randen. Sommige zijn gemaakt van gehard glas. Al onze beschermingen zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Sommige beschermen de knoppen ook met een dunne siliconenfilm voor optimale bescherming tegen stof. Bekijk onze modellen en haal het meeste uit uw Xiaomi Poco F3!

.

Ultra duurzame hoesjes voor iedereen

Wanneer u kiest voor My Shell, kunt u er zeker van zijn dat uw Poco F3 volkomen veilig zal zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is de behuizing kiezen die aan uw wensen voldoet en uw smartphone een persoonlijk tintje geven. U vindt eenvoudige doorzichtige hoesjes en doorschijnende hoesjes met versterkte hoeken. Hiermee kunt u uw telefoon beschermen en toch het oorspronkelijke ontwerp behouden. Wij verkopen monochrome siliconen hoesjes die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Ontdek onze Ultra Resistant en Survivor hoesjes die twee lagen van bescherming bieden, afhankelijk van de elementen van de mobiele telefoon. Wij bieden hoesjes met een achterkant van gehard glas. Ze zijn 9H bestand tegen schokken en krassen. U vindt hoesjes met kaarthouders en beschermingen met steunringen. Met sommige kun je de Poco F3 handsfree gebruiken in landschap en verticale modus. U kunt verschillende modellen vinden, zodat u het model kunt kopen dat bij u past. Wie de voorkeur geeft aan een mooie, stevige koffer kan kiezen uit onze vele ontwerpen met bloemen, dieren, landschappen en zelfs chocolade! Met onze instapkaart voor het ophalen kunt u reizen zoals u wilt. Ontdek onze bestemmingen New York, Parijs, Montreal, Kuala Lumpur, Seoul... Wie op zoek is naar een sobere en elegante bescherming, zal zich wenden tot onze Business cases in imitatieleer, stof of koolstofvezel. Welke keuze u ook maakt, u kunt er zeker van zijn dat uw smartphone perfect beschermd is tegen de elementen.

De Business hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Contacteer ons per telefoon, e-mail en sms

.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18) per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.