Terug naar de categorie

Samsung Galaxy Z Fold 6 / Fold 5 Elektromagnetische stylus (zonder Bluetooth)

€ 34,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Z Fold 6 / Fold 5 Elektromagnetische stylus (zonder Bluetooth)
1/7

Ontdek de perfecte vervangende stylus voor je Samsung Galaxy Z Fold 5 5G / Fold 6 5G.
Deze stylus heeft multifunctionele toetsen voor eenvoudige bediening en snelle toegang, schrijft soepel en ligt prettig in de hand. Hij is klein, prachtig en gemakkelijk mee te nemen.

  • Multifunctionele toetsen voor bediening met één klik en gemakkelijke toegang: druk op de toets om het opdrachtmenu in het zwevende screenprotector weer te geven, dankzij de automatische herkenningsfunctie van de telefoon, beweeg de pen over het pictogram 'opdracht zweven' op het interne scherm van de telefoon en druk vervolgens op de toets om intelligente selecties, tekst op het scherm en realtime berichten weer te geven.
  • Comfortabel vast te houden en draagbaar: Dankzij het professionele ontwerp ligt de stylus natuurlijk en comfortabel in de hand en kun je er lang mee schrijven. De stylus is klein, verfijnd en gemakkelijk mee te nemen.
  • Vloeiend schrijven: Je kunt er van alles mee doen: memo's, schetsen, maar ook schilderen en tekenen. Je kunt je gedachten op elk moment vastleggen
  • Exclusieve stylus voor opvouwbaar scherm: de S Pen is de perfecte partner voor de exclusieve opvouwbare schermtelefoon van Samsung, neem hem overal mee naartoe, neem hem mee naar buiten en gebruik hem altijd, het materiaal met hoge dichtheid is zweetbestendig en laat geen vingerafdrukken achter, is slijtvast, beschadigt het scherm niet
  • Type EMR-pen: Dit is een elektromagnetische pen, zonder oplaadbare batterijen, zonder indicatielampjes en zonder elektriciteit.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen