Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G Hoesjes


148 Producten

Supersterke hoesjes tegen lage prijzen voor de Galaxy A52 4G / A52 5G

Geniet van Dealy kortingen en rabatten op alle Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G ultra duurzame hoesjes . Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas en gemengde materialen. Sommige bieden dubbele bescherming (bv. Survivor). Sommige zijn gemaakt van plastic voor de achterkant en siliconen voor de randen. Degenen met gehard glas aan de achterkant hebben siliconen aan de randen van de telefoon. Wij verkopen stijve, flexibele of halfstijve hoesjes. Al onze hoesjes zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de mobiele telefoon. Onze hoesjes zijn eenvoudig of multifunctioneel. Sommige zijn zelfs voorzien van een kaarthouder of een ring die als handsfree houder kan worden gebruikt.

.

Lage kosten en zeer duurzame hoesjes die uw Samsung een persoonlijk tintje geven

.

Wij verkopen vele modellen van hoesjes om u allen tevreden te stellen. We hebben er voor professionals, zakenmensen, kinderen, tieners, sporters en de meest blinged out onder u. Iedereen vindt zijn eigen ultra bestendige hoesje voor zijn Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G! Wij bieden onze klassieke beschermingen aan: doorzichtige hoesjes, soepele en geborstelde koolstofvezel, imitatieleer, monochrome siliconen... Wie op zoek is naar optimale bescherming, gaat voor de Survivor en onze Ultra Resistant hoesjes die dubbele bescherming bieden en toch dun en licht blijven. U vindt er ook veel mooie hoesjes die opvallen door hun ontwerp en originaliteit. U vindt hoesjes met bloemen, dieren (panda, hond, kat, leeuw, tijger, wolf...), hoesjes in marmer- of glitterstijl, hoesjes met landschappen of onze Boarding Pass To waarmee u naar Parijs, Londen, New York, Toronto, Montreal, Hongkong of Kuala Lumpur kunt reizen.

.

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend

Voel je vrij om ons een email te sturen in onze "contacteer ons" sectie. U kunt ons ook bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om als eerste op de hoogte te zijn van onze interessante promoties.