Xiaomi Mi 10T hoesjes


118 Producten

Xiaomi Mi 10T hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Betaal voor uw Xiaomi Mi 10T 5G covers tegen de laagste prijzen op de markt bij Dealy. Wij bieden de beste selectie van ultra duurzame beschermers die zijn geprijsd vanaf slechts € 4,99. De hoesjes zijn ultradun, zeer licht en zijn exclusief ontworpen voor de Mi 10T. Ze zullen de achterkant en de randen van de telefoon perfect beveiligen tegen krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon dankzij de nauwkeurige uitsparingen. Sommigen zetten de knoppen ook vast met ultradunne siliconen. De covers zijn gemaakt van siliconen, plastic, gemengde materialen (acryl achterkant en siliconen randen/gehard glas achterkant en siliconen randen). U vindt beschermers die stijf zijn, andere die flexibel zijn en halfstijve (stijve achterkant en flexibele randen).

.

Bescherm uw Mi 10T zoals u dat wilt

Wij bieden onze klassieke hoesjes aan die door veel klanten voor hun telefoons worden gekozen. Er zijn doorzichtige hoesjes van kunststof of silicone, zeer stijlvolle hoesjes van koolstofvezel en monochrome hoesjes van kunstleer. U zult ook beschermingen vinden met een ring die dient als steun voor handsfree gebruik van de mobiele telefoon. Wie maximale veiligheid wil, kiest voor ons Survivor-model dat dubbele bescherming biedt en de Ultra Resistant die ook een verwijderbare steun heeft. Wie een chique bescherming wil, vindt modellen met leuke designs die tieners en kinderen zullen aanspreken. Hoewel ze fancy zijn, zijn ze nog steeds veilig.

Ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren.

Contacteer ons elke dag om uw bestellingen te volgen

Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen zeer snel reageren op al uw schriftelijke verzoeken. Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwtjes en promoties, raden wij u aan ons te volgen op uw favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok).