ZTE Axon 30 5G Hoesjes


6 Producten

ZTE Axon 30 5G hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft een exclusieve selectie van afgeprijsde covers en hoesjes voor de ZTE Axon 30 5G. Wij bieden de beste bescherming vanaf slechts £6.99. Maak van deze gelegenheid gebruik om een goede deal te krijgen en uzelf uit te rusten zonder aan uw budget te denken. Van kunstlederen en echt lederen hoesjes tot chique hoesjes en zakjes in zakelijke stijl, u vindt ongetwijfeld de bescherming die u zoekt. Wij verkopen portemonnee-etuis met kaarthouders en een uitsparing voor het opbergen van contant geld of kleine documenten zoals rekeningen, tickets of memo's. Deze hoesjes zijn ultradun en zeer goed beschermd tegen krassen, vlekken en stof. Ze zullen de hele telefoon beveiligen tegen de elementen. De flipcoversbieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Met hun converteerbare handsfree covers kunt u uw telefoon veilig in liggende modus gebruiken. Deze hoesjes zijn perfect om bijvoorbeeld in alle veiligheid films of video's te bekijken. Wij bieden verschillende frontkleppen aan: de klassieke klepstijl met een "manuele" sluiting en hoesjes met een geïntegreerde magnetische sluiting die u vindt onder de naam "flip cover". Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw ZTE perfect beschermd is tegen de elementen en tegelijkertijd dienst doet als een praktisch accessoire voor dagelijks gebruik.

.

Hoezen die uw mobiel een persoonlijk tintje geven

Met onze exclusieve covers en hoesjes geeft u uw ZTE Axon 30 5G een persoonlijk tintje en blijft hij volledig veilig. Wij bieden zakelijke hoesjes die discreet en multifunctioneel zijn. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik en voor uw zakelijke activiteiten. U vindt er ook fantasiehoesjes met dieren, landschappen, bloemen, mandala's of originele ontwerpen. Wij bieden hoesjes aan in kunstleder en andere in echt leer. Zij onderscheiden zich alle door hun weerstand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Sommige klephoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord waarmee u de smartphone veilig met de hand kunt dragen. Met ons assortiment hoesjes kan iedereen zijn telefoon op een efficiënte en effectieve manier beschermen. U kunt er zeker van zijn dat het zeer weerbestendig, gemakkelijk te openen en te sluiten en handig is.

.

Dealy staat tot uw beschikking op 06 44 64 68 65

Elke dag staat ons team klaar om u te helpen en uw bestellingen op te volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van de site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Welkom op onze website!