iPhone 13 hoesjes


168 Producten

Ontdek een unieke selectie van korting iPhone 13 covers en hoesjes bij Dealy

Dealy heeft een ongelooflijke selectie van afgeprijsde covers en hoesjes voor de iPhone 13. De hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje van hoge kwaliteit. Dit wordt gebruikt om de telefoon vast te zetten en tegelijkertijd de achterkant en de randen te beschermen. De flap zit eromheen om de smartphone volledig te beveiligen tegen de elementen. Het zal profiteren van twee lagen van optimale bescherming in geval van impact, tegen krassen, vlekken en stof. Ongelukken buiten beschouwing gelaten, zal het zijn waarde behouden en zal het voor u gemakkelijker zijn om het tegen een goede prijs door te verkopen. Onze klephoezen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een uitsparing voor bankbiljetten. De omslag kan ook worden gebruikt als slipcase voor kleine documenten zoals rekeningen, tickets of memo's. De covers kunnen worden opgevouwen tot hands-free houders en sommige zijn voorzien van een afneembaar riempje dat erg handig is om de mobiele telefoon in de hand te dragen.

.

Pas uw iPhone 13 aan tegen lage prijzen bij Dealy

Ontdek onze collecties monochrome covers, verkrijgbaar in vele kleuren. Wij raden u aan ze te bekijken, want ze zijn allemaal verschillend van elkaar. Elke koffer heeft zijn eigen palet van kleurrijke tinten. Wij hebben klassieke imitatieleren, nappalederen en lycheeleren hoesjes die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar stijlvolle bescherming. U vindt prachtige beschermers in echt leer of splitleer. Wij bieden hoesjes in flip-stijl met in de hoes geïntegreerde sluitingen. Hiermee kunt u de klep zeer snel openen en sluiten. Wie op zoek is naar fantasie, zal dol zijn op onze gedecoreerde hoesjes zakjes. Ze omvatten dieren (panda's, beren, katten, honden, wolven...), planten, landschappen, de beroemde Don't touch my phone, glitter of marmer... Of het nu voor uzelf is, als cadeau of voor uw kinderen, al onze fancy covers bieden optimale bescherming voor uw mobiele telefoon in het dagelijks leven. U zult ook profiteren van onze geweldige prijzen op alle iPhone 13 beveiligingsaccessoires. Geniet van uw bezoek!

Neem dagelijks contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Wij kunnen u informatie geven over onze producten en uw bestellingen volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om ons nieuws en onze promoties te weten.