iPad Pro 11" (2022) screenprotector s


3 Producten

Dealy : voordelige screenprotectors voor de iPad Pro 11'' (2022)

Dealy biedt exclusieve screenprotector s voor je IPad Pro 11" (2022). Ze worden verkocht tegen gereduceerde prijzen, zijn dun, licht en zeer resistent. Je vindt hier folie en gehard glas tegen lage prijzen. Ze bieden optimale veiligheid terwijl het scherm comfortabel gebruikt kan worden.

We selecteren screenprotector s van hoge kwaliteit. Deze screenprotectors zijn gemakkelijk te installeren en ultradun. Ze laten geen sporen achter wanneer je ze verwijdert. Ze zijn anti-kras, anti-kras en anti-explosie. Gehard glas is ook eenvoudig te installeren en beschermt het hele scherm tegen krassen, vlekken en stof bij een botsing.

De dunheid en het ontwerp van onze beschermingen hebben geen invloed op de tactiele zone, die zijn gevoeligheid behoudt. Je kunt in alle veiligheid met applicaties werken. Onze screenprotectors zijn zo ontworpen dat je vingers soepel over het scherm glijden. Je voelt het verschil niet en je kunt gerust zijn.

We raden je aan om het scherm van je iPad Pro 11 M2 te bedekken met een folie, zelfs als je een smart case of hoesje hebt. Dit komt omdat het scherm niet veilig is tegen vallen als je het bijvoorbeeld handsfree of op een tafel gebruikt. Onze screenprotectors en gehard glas helpen ook krassen te voorkomen die echt schadelijk kunnen worden bij herhaaldelijk gebruik van de tablet.

Profiteer van onze regelmatige kortingen en promoties op al onze producten. We raden je aan een hoes toe te voegen om je tablet optimaal te beschermen. Ze zijn op maat gemaakt voor de iPad Pro 11'' (2022) en zorgen ervoor dat je hem in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Dankzij ons kun je je iPad efficiënt en veilig gebruiken zonder dat het je geld kost.

Onze klantenservice is elke dag bereikbaar

Bij Dealy profiteer je van onze lage prijzen en onze klantenservice die altijd voor je klaar staat. Je kunt ons elke dag per telefoon en sms bereiken. Ons e-mailadres vindt u in het gedeelte "contact opnemen" op deze site. We zullen zo snel mogelijk reageren op je schriftelijke verzoeken en vragen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok voor al ons laatste nieuws en promoties. We nodigen je ook uit om onze blogberichten te lezen.