iPad Pro 12,9" (2022) screenprotector s


4 Producten

Dealy : goedkope scherm- en camerabeschermers voor de iPad Pro 12.9'' (2022)

Bij Dealy vindt u een exclusief assortiment voordelige scherm- en camerabeschermers voor je iPad Pro 12,9'' (2022). Je kunt dunne, weerbestendige films en gehard glas kopen. Bovendien bespaar je geld en haal je het meeste uit je tablet.

Ultradunne, ultrabestendige screenprotector s

De screenprotectors zijn gemakkelijk te installeren en blazen niet. Ze laten geen sporen achter wanneer je ze verwijdert. Gehard glas is ook heel gemakkelijk te installeren. Ze zijn ultradun en laten geen sporen na als je ze verwijdert. Ze zijn explosiebestendig en zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je vergeet ze helemaal als je ze eenmaal hebt geïnstalleerd. Je voorkomt vooral krassen die erg schadelijk kunnen zijn wanneer je je tablet gebruikt.

De aanraakgevoeligheid van je iPad Pro 12.9'' (2022) blijft behouden en de interactie blijft even aangenaam en snel als altijd. Onze beschermers zijn zo ontworpen dat je vingers gemakkelijk over het scherm glijden. Je zult al snel vergeten dat je scherm beschermd is. Je kunt optimaal profiteren van de toepassingen en snelheid van de tablet.

We raden iedereen wiens kinderen toegang hebben tot een tablet ten zeerste aan om een screenprotector te installeren, want je bent niet veilig voor een vervelende val.

Een beschermende lens van gehard glas voor de camera

Je kunt ook een beschermfolie kopen die over de fotomodule past. Het is ultradun en ultrabestendig en de perfecte manier om je tablet te beschermen. De lenzen zijn perfect beschermd en je kunt optimaal profiteren van de kwaliteit van de lenzen. Deze bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van foto's en video's.

Dealy houdt je bestellingen bij

Bij Dealy zijn je transacties volledig veilig. Je kunt je bestellingen volgen per telefoon of sms. We zijn 7 dagen per week geopend en helpen je graag. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen je ook helpen met je zoektocht . Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok. We houden je ook op de hoogte van onze promoties.