iPad Pro 12,9-inch hoesjes (2022)


86 Producten

Hoezen en cases voor iPad Pro 12.9'' (2022) zijn te koop bij Dealy

Bij Dealy kun je goedkope eersteklas hoesjes kopen voor je iPad Pro 12.9'' (2022). Je vindt hier een unieke selectie ultrabestendige beschermingen tegen gereduceerde prijzen. Ontdek onze modellen en profiteer van onze kortingen en promoties.

Zeer resistente rompen voor iedereen

Wij verkopen siliconen hoesjes die zeer beschermend, dun en licht zijn. Ze zijn gemaakt van siliconen of (en) plastic en beschermen de achterkant en randen van de tablet perfect. Je hebt nog steeds direct toegang tot de poorten, zodat je je iPad onder de best mogelijke omstandigheden kunt opladen.

Je kunt ultrabestendige hoesjes kopen die ideaal zijn voor professioneel gebruik. Sommige hebben een handsfree houder zodat je de iPad onder de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Ze zijn ideaal als je de tablet met een stylushouder gebruikt. Er zijn verschillende modellen die aan je wensen voldoen.

We breiden ons assortiment hoesjes voor kinderen uit. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim, zijn niet giftig en zorgen ervoor dat ze de tablet kunnen gebruiken zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Je kinderen kunnen de tablet dragen en hij is beschermd tegen de elementen. Als voorzorgsmaatregel raden we nog steeds aan om een folie op het scherm aan te brengen.

Je kunt ook multifunctionele hoesjes kopen met een handriem, een handsteun en een schouderriem. Ze zijn ultra-bestendig tegen de elementen, zodat je je tablet in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Je kunt hem gemakkelijk meenemen. Ze zijn ideaal voor het hele gezin en voor zakelijk gebruik.

Multifunctionele hoesjes en cases

Bij Dealy kun je hoesjes en cases kopen die speciaal zijn aangepast aan de afmetingen van de iPad Pro 12,9" (2022). Deze beschermingen zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat ultrabestendig is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het hoesje wordt bedekt door een imitatieleren hoes om de hele tablet te beschermen tegen de elementen.

Onze hoesjes met kleppen hebben binnenin kaarthouders en de hoesjes kunnen worden omgevormd tot handsfree houders met verschillende mogelijke gebruikshoeken. Je kunt kiezen uit monochrome hoesjes met een patroon. Of je nu op je werk bent of thuis, je kunt je tablet onder de best mogelijke omstandigheden gebruiken.

Praktische, slijtvaste smart cases

Als je een kijkje neemt in onze sectie gewijd aan iPad Pro 12.9" (2022) beschermers, vindt u daar tri-fold smart cases met de auto wake & sleep functie. Ze bieden geweldige bescherming en zorgen ervoor dat je je tablet zuinig kunt gebruiken. Ze fungeren ook als handsfree standaard, zodat je je tablet veilig en voordelig kunt gebruiken. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun slanke en ergonomische ontwerp. Sommige hebben een stylusbeschermer.

Je kunt zowel monochrome als gedecoreerde hoesjes smart cases kopen. Met de laatste kun je je tablet een persoonlijk tintje geven. Er is voor ieder wat wils. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je iPad Pro 12.9" (2022) perfect beschermd is.

Dealy is ook haar klantenservice

Als je Dealy kiest, profiteer je van een website die gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is. Onze productbladen zijn duidelijk en zeer verhelderend. De foto's geven je een heel goed beeld van het product dat je koopt.

Je bestelling wordt in alle veiligheid opgenomen en zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of sms. Je kunt ons ook een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook volgen op je favoriete sociale netwerken: TikTok, Facebook en Instagram. Je wordt dan op de hoogte gehouden van onze kortingen en promoties. Veel plezier bij Dealy .