iPad 10,9" screenprotector s (2022)


2 Producten

Bescherm het scherm van je iPad 10.9'' (2022)

Dealy biedt de beste selectie screenprotectors voor de iPad 10.9'' (2022). Profiteer van onze kortingen en lage prijzen voor films en gehard glas, die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Wij bieden de meest weerbestendige screenprotectors (schokken, krassen, vlekken en stof).

Onze screenprotectors zijn ultradun, eenvoudig te installeren en bubbelen niet. Ze laten geen sporen achter als je ze verwijdert en bedekken het hele scherm. Ze zijn explosiebestendig, UV-bestendig en bestand tegen ongelukken. Na installatie vergeet je ze helemaal. De aanraakgevoeligheid blijft behouden. De interactie met toepassingen blijft optimaal. Je zult snel vergeten dat het glas beschermd wordt door een beschermfolie en je zult genieten van het gebruik van de stylus.

We raden vooral aan om een beschermfolie op het scherm te installeren als je iPad door kinderen wordt gebruikt. Zo kunnen ze hem veilig gebruiken en heb jij gemoedsrust.

Als je een klep hebt, raden we je aan een folie of gehard glas te gebruiken. Je bent immers niet veilig voor een val als de klep open is. Met een beschermer voorkom je krassen die het bekijken en het gebruik kunnen schaden.

Dealy staat elke dag tot je beschikking

Dealy heeft een gebruiksvriendelijke website. Je kunt de productbladen raadplegen, die zeer verhelderend zijn. Bestellen is volledig veilig en we aanvaarden de meeste vormen van betaling. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een sms sturen. Je vindt ons e-mailadres in het gedeelte "contact opnemen" op deze site. We helpen je graag om te vinden wat je zoekt en houden je bestellingen in de gaten. Aarzel niet om ons te volgen op je sociale netwerken: Facebook, Instagram en TikTok. Onze blog geeft je veel praktisch advies en goede tips over onze producten. Veel plezier bij je bezoek!