iPad 10,9" hoesjes (2022)


131 Producten

Kies je iPad 10.9'' (2022) beschermingen van Dealy

Profiteer van de lage prijzen van Dealy voor iPad 10.9'' (2022) hoesjes , cases en smart cases. Wij verkopen laaggeprijsde premium bescherming voor je tablet. Zo geniet je optimaal van je tablet. Ontdek onze modellen.

De beste bescherming voor de iPad 10

Wij verkopen hoesjes op maat voor de contouren en lijnen van de iPad 10.9'' (2022). Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of een hybride (plastic achterkant en siliconen randen). Ze beschermen de achterkant en de randen van de tablet perfect tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze geven je gemakkelijk toegang tot de poorten en functies, zodat je hem meteen kunt opladen. We verkopen ook covers en hoesjes met een siliconen hoesje . Je iPad is perfect beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Je hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en functies.

Onze flaphoesjes hebben interne kaarthouders en de hoesjes kunnen worden ingeklapt tot handige handsfree houders. Ze bieden verschillende kijkhoeken in liggende modus zodat je de tablet kunt gebruiken zoals jij dat wilt.

We selecteren ook tri-fold smart cases, die zeer goed bestand zijn tegen de elementen en gebruikt kunnen worden als handsfree standaard. Ze zijn uitgerust met de auto wake & sleep-functie, die de tablet automatisch in- en uitschakelt als je hem gebruikt.

Goedkope iPad 10 hoesjes, cases en smart cases

Ontdek onze selectie exclusieve hoesjes, covers, cases en smart cases voor de iPad 10.9'' (2022).

We verkopen ultrasterke hoesjes van kunststof en siliconen die zeer goed bestand zijn tegen stoten en krassen. Sommige worden geleverd met een geïntegreerde handsfree houder, een schouderriem en een handriem. Zo kun je je tablet in de best mogelijke omstandigheden gebruiken en vervoeren.

We bieden ook rompen voor kinderen. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. We raden je aan de beveiliging van je tablet te voltooien door gehard glas op het scherm te installeren.

Je kunt ook hoesjes kopen die perfect passen bij jouw behoeften en levensstijl. We hebben een assortiment klassieke hoesjes die ideaal zijn voor professioneel gebruik. Deze hoesjes zijn sober, elegant en discreet. Ze zijn gemaakt van eersteklas materialen en bieden een reeks portemonneefuncties voor dagelijks gebruik. Je kunt je tablet veilig en in de best mogelijke omstandigheden vervoeren.

Wil je liever een mooie hoes voor je iPad 10.9'' (2022)? Bij Dealy verkopen we hoesjes met motieven die zeker in de smaak zullen vallen door hun originaliteit. Maar ze zijn nog steeds erg beschermend en praktisch. Je vindt ze met dieren, planten, landschappen of in marmerstijl. Glitterhoesjes geven je tablet een unieke touch.

We nodigen je uit om een kijkje te nemen naar onze smart cases. Ze zijn op maat gemaakt voor de iPad 10.9'' (2022) en beveiligen deze perfect terwijl ze ook dienst doen als handsfree houder. We bieden monochrome smart cases die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Sommige hebben een stylushouder. Je zult ze prachtig vinden vanwege hun soberheid en elegantie. Onze smart cases, met of zonder motief, zijn verstevigd voor optimale bescherming bij vallen, stoten, krassen en om stof buiten te houden. Ontdek onze modellen waarvan je zult houden vanwege hun originaliteit. Profiteer ook van onze gereduceerde prijzen en kortingen op alle smart cases voor de iPad 10.9'' (2022). Veel plezier bij je bezoek.

Ma coque: een complete service speciaal voor jou

Dealy heeft een gebruiksvriendelijke website. Onze productbladen zijn zeer verhelderend. Je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen. We aanvaarden de meeste vormen van betaling. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. U kunt telefonisch of per sms contact met ons opnemen. Ons e-mailadres vindt u onder "contact" op deze site. We houden je bestellingen bij en kunnen je helpen met het zoeken naar producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties.