Xiaomi 12T hoesjes


136 Producten

Dealy : afgeprijsde hoesjes en cases voor de Xiaomi 12T

Bij Dealy vindt u hoesjes en cases voor je Xiaomi 12T tegen de laagste prijzen. Je profiteert ook van onze uitzonderlijke kortingen en promoties.

Covers ontworpen voor de afmetingen van de Xiaomi 12T

Onze hoesjes zijn zo ontworpen dat ze passen bij de afmetingen van je mobiele telefoon. Ze bestaan uit een ultrabestendig siliconen hoesje dat primaire bescherming biedt voor de achterkant en de randen van de telefoon. De flap van kunstleer of leer dient als tweede beschermingslaag. De hoesjes beschermen de hele mobiele telefoon bij een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof.

Deze multifunctionele zakken zijn ontworpen als portefeuilles en worden je belangrijkste accessoire. Je kunt je creditcards opbergen in de openingen aan de binnenkant. Je kunt het binnenvak ook gebruiken om geld, briefgeld, tickets of memo's in te bewaren. Sommige hoesjes met klep worden geleverd met een riempje om de Xiaomi 12T met de hand te dragen. Er zijn hoesjes met magnetische sluiting en flip-style hoesjes waarbij de sluiting in het hoesje is ingebouwd.

Ontdek onze modellen

Wij bieden topklasse hoesjes en cases met korting voor de Xiaomi 12T. Je vindt bij ons hoesjes van echt leer en kunstleer van hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tinten zijn exclusief van de ene hoes tot de andere. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende texturen (nappa, lychee, klassiek, geweven, enz.) en behandelingen (matte of lakleren hoesjes , vintage afwerking, zichtbare stiksels, enz.) Je kunt een hoesje kopen met een handmatige sluiting (klinknagel, knoop, riempje, enz.) of een sluiting die in het hoesje is geïntegreerd (flip cover).

Misschien wil je wel een mooie hoes met een motief om je telefoon een persoonlijk tintje te geven. Je zult dol zijn op onze dierenhoesjes, plantenhoesjes, marmeren hoesjes en de beroemde hoes met luipaardhuid, die een groot succes is. Het geeft je mobiele telefoon veel karakter.

We ontwikkelen ook ons assortiment etuis met geoptimaliseerde portemonneefuncties. Ze hebben een extra vakje dat je kunt gebruiken als opbergzakje. Je kunt er bijvoorbeeld je koptelefoon in doen.

Eén leverancier: Dealy

Als je voor ons kiest, vindt u productbladen met veel uitleg. Je zult ze gemakkelijk kunnen vinden en je bestellingen in de best mogelijke omstandigheden kunnen plaatsen. Je transacties zijn veilig. Je krijgt zo snel mogelijk geleverd.

U kunt contact met ons opnemen per telefoon of sms op het nummer dat u vindt in het gedeelte "contact met ons opnemen". We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken en e-mails. We beantwoorden je vragen en volgen je bestellingen op. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om je op de hoogte te houden van onze promoties en nieuwtjes.