Honor 70 screenprotector s


4 Producten

Dealy : scherm- en camerabeschermers voor de Honor 70

Dealy biedt het beste assortiment scherm- en camerabescherming voor de Honor 70 tegen lage prijzen. Je vindt hier de best presterende en voordeligste screenprotectors en gehard glas op de markt. Het beschermen van deze elementen is essentieel als je wilt dat ze veilig zijn.

We selecteren ultrabestendige, dunne en zeer lichte beschermingen voor het scherm van de Honor 70. Je kunt een ultraheldere HD-kunststoffolie kopen. Deze houdt het glas onberispelijk en voorkomt breuken en krassen. Deze folie optimaliseert de gevoeligheid van het scherm. Ons getemperd glas is 9H-bestendig om te voorkomen dat het scherm ontploft. Al onze beschermingen zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijzen op de markt.

Een beschermende lens van gehard glas voor de camera

We verkopen ook een ultradunne lens van gehard glas om de achtercamera van de Honor 70 te beschermen, zodat het glas en de lenzen niet versplinteren bij een botsing. De lenzen worden beschermd tegen krassen, die schadelijk kunnen zijn, en tegen stof dat naar binnen kan sluipen.

Profiteer van onze 24/7 klantenservice

Dealy is een gebruiksvriendelijke website. De productinformatiebladen zijn zeer verhelderend. Je kunt je beschermers en accessoires gemakkelijk kiezen. We aanvaarden alle betalingswijzen en je transacties zijn volledig veilig.

Onze klantenservice informeert je over onze producten en volgt je bestellingen op. Je kunt ons bellen of een sms sturen. Ons e-mailadres staat in het gedeelte "contact opnemen" van deze website. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Aarzel niet om onze blogartikelen te lezen. Veel plezier bij uw bezoek.