Honor 70 hoesjes


38 Producten

Dealy : Honor 70 hoesjes en cases tegen gereduceerde prijzen

Dealy biedt de beste selectie covers en hoesjes voor de Honor 70 tegen de laagste prijzen op de markt. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun stijl, weerbestendigheid en ergonomie.

Zeer weerbestendige hoesjes in portemonnee-stijl

Onze tassen zijn dun en licht en zijn ontworpen rondom een siliconen hoesje waarin de telefoon wordt bevestigd. Dit hoesje biedt bescherming tegen de elementen. Het wordt bedekt door een deken die de smartphone volledig beschermt tegen krassen, vlekken, stof en vocht in het geval van een botsing.

De hoesjes bieden directe toegang tot de poorten en functies van de Honor 70 en zijn voorzien van een magnetische klepsluiting of een flipcover. De flip-covers fungeren als portemonnee met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord , zodat je je smartphone in je hand kunt dragen. Met onze hoesjes kun je je smartphone beveiligen en het beste uit het dagelijks gebruik halen. Onze hoesjes worden je dagelijkse accessoire.

Modellen voor alle smaken en levensstijlen

We bieden hoesjes tegen gereduceerde prijzen. Hiermee kunt u uw Honor 70 onder de beste omstandigheden en in alle veiligheid gebruiken. Ontdek onze leren of kunstleren hoesjes, die zich onderscheiden door hun slankheid en ergonomische ontwerp. Ze zijn monochroom, zeer beschermend en praktisch. U kunt uw sluitingen en texturen kiezen: lycheeleer, nappa-textuur, matte of gepatenteerde afwerking, retrostijl of 3D-patroon.

We hebben ook leuke hoesjes met verschillende prints. Er zijn er met dieren, planten, mandala's en grappige "blijf van mijn telefoon af"-zinnen.

Ontdek onze collectie eersteklas, zeer beschermende hoesjes. Je kunt je Honor 70 naar wens uitrusten zonder je zorgen te maken over je budget. Sterker nog, we bieden u altijd producten tegen de scherpste prijzen. Veel plezier bij uw bezoek.

Dealy biedt ook klantenservice

Als je voor ons kiest, kun je je transacties in alle veiligheid uitvoeren. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. We staan tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden. Van advies tot het volgen van je bestellingen, je kunt contact met ons opnemen via telefoon, sms of e-mail. Je vindt onze mailbox in de rubriek "contact opnemen". We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. We nodigen je ook uit om een kijkje te nemen op onze blog posts, die je tips en advies geven.