Poco F4-screenprotector s


4 Producten

Dealy : goedkope scherm- en camerabeschermers voor de Poco F4

Dealy verkoopt ultradunne, zeer resistente beschermingen tegen gereduceerde prijzen voor het scherm en de achtercamera van je Poco F4. Ontdek onze selectie screenprotectors en gehard glas tegen gereduceerde prijzen. Deze beschermingen zijn ontworpen en gemaakt door de beste fabrikanten op de markt. Ze zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter als je ze verwijdert.

De beste screenprotectors voor de Poco F4

Wij bieden folie en gehard glas voor het scherm van je smartphone. Deze beschermen het hele scherm bij een botsing, tegen krassen, vlekken en stof. Het glas blijft lang intact en je hebt geen last van krassen en slijtplekken (die je vingers pijn kunnen doen als ze te uitgesproken zijn). Onze screenprotectors en gehard glas zijn ontworpen om een tweede huid op het glas te worden. Door je Poco F4 te beveiligen met gehard glas, voorkom je het risico op ontploffing bij een plotselinge impact. Of je nu kiest voor folie of gehard glas, de aanraakgevoelige zone behoudt zijn gevoeligheid en je zult in staat zijn om met applicaties te werken zonder de folie te voelen. Onze beschermingen liggen zeer aangenaam in de hand en onderscheiden zich ook door hun zachtheid.

Een beschermende lens voor de achtercamera

Bij Dealy kun je een beschermende lens kopen voor op het glas van de camera. Deze lens is ultradun en licht en beschermt de sensoren en lenzen tegen stoten en krassen. Het glas blijft zo goed als nieuw en je kunt met een gerust hart foto's maken. Deze beschermende lens, op maat gemaakt voor de Poco F4, zal de kwaliteit van je foto's niet beïnvloeden. Integendeel, het voorkomt problemen die je zou kunnen ondervinden als het glas van de fotomodule beschadigd zou raken.