Xiaomi 12 Pro screenprotector s


4 Producten

Dealy biedt de beste screenprotectors voor de Xiaomi 12T Pro

Bij Dealy kun je de beste screenprotectors voor je Xiaomi 12T Pro kopen. Ze zijn dun, licht en goedkoop! We bieden een uitzonderlijke selectie films en gehard glas. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden optimale bescherming voor je dagelijkse scherm. De plastic folie en het geharde glas bedekken het hele scherm en worden als een ultra-transparante tweede huid op het glas. Het scherm van je Xiaomi blijft zo gevoelig en als nieuw. Het glas wordt niet beschadigd door krassen die vervelend kunnen worden om te lezen en scherp kunnen zijn. Je voorkomt ook dat er vlekken ontstaan die je telefoon glad maken.

Een beschermende lens van gehard glas voor de camera

We bieden ook een beschermlens van gehard glas voor de Xiaomi 12T Pro camera. Deze is eenvoudig te installeren en voorkomt breuk, krassen, vlekken en stofophoping. Het glas en de sensoren worden beschermd dankzij het zeer resistente geharde glas. Deze beschermfolie heeft geen invloed op de kwaliteit van foto's en video's.

Dealy , haar klantenservice en sociale netwerken

Bij Dealy kun je in alle veiligheid winkelen. Onze productbladen zijn heel duidelijk. Je maakt je keuze van beschermers in de best mogelijke omstandigheden. We bieden je een competente en snelle klantendienst om je bestellingen op te volgen en je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail. Je vindt onze mailbox in de rubriek "contact". Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok blijf je op de hoogte van onze promoties en nieuwtjes. Veel plezier bij je bezoek.